ELS DEPARTAMENTS DE QUÍMICA I SEGURETAT I MEDI AMBIENT PARTICIPEN EN “ECO CHEMICAL SOLUTIONS BY QUIMACOVA”.

ELS DEPARTAMENTS DE QUÍMICA I SEGURETAT I MEDI AMBIENT PARTICIPEN EN “ECO CHEMICAL SOLUTIONS BY QUIMACOVA”.

Del 4 al 6 d’octubre de 2022 s’ha celebrat Eco Chemical Solutions by Quimacova en el marc de Ecofira, en el recinte de Fira València. Els departaments de Química i Seguretat i Medi Ambient del CIPFP Vicente Blasco Ibáñez han participat en un estand compartit i patrocinat per QUIMACOVA (Associació Química i Mediambiental del Sector Químic de la Comunitat Valenciana). 

El nostre objectiu era donar a conéixer la nostra oferta formativa a les empreses químiques i mediambientals expositores i visitants, promocionar i potenciar la col·laboració entre el teixit empresarial valencià i el centre docent. Facilitar un major accés dels nostres alumnes al mòdul de Formació en Centres de Treball i a la modalitat de Formació Professional Dual. El resultat ha sigut altament satisfactori i hem fet un pas més en els nostres objectius com a formadors de futurs treballadors del sector Químic i Mediambiental.

Al llarg d’aquests tres dies hem rebut moltes visites, a destacar els alumnes de primer curs de Química Industrial i de segon curs de Química i Salut Ambiental.

També en el marc de ECOFIRA s’ha celebrat el “HACKATHON”. 5 alumnes del cicle de Química i Salut Ambiental van participar en ell al llarg de tres dies. La competició ha sigut dura i el nivell dels treballs presentats alt. Tres d’ells van obtindre premi, la qual cosa suposa accedir a la modalitat de DUAL en les empreses patrocinadores. Enhorabona a tots els participants.

¿Te gusta este artículo?

Compartir en Facebook
Compartir en Twitter
Compartir en Linkdin
Compartir en Pinterest