INAUGURACIÓ LABORATORI QUÍMICA INDUSTRIAL MIGUEL BURDEOS BAÑÓ

INAUGURACIÓ LABORATORI QUÍMICA INDUSTRIAL MIGUEL BURDEOS BAÑÓ

Des de la implantació del cicle de Química Industrial gràcies a la col·laboració amb Quimacova, era necessari dotar a aquest cicle amb un laboratori específic. Gràcies a l’esforç del departament, la intermediació de Quimacova (Associació Química i Mediambiental de Sector Químic de la Comunitat Valenciana) i el patrocini de l’empresa SPB Global Corporation S.L. s’ha aconseguit l’objectiu.

El passat 11 de novembre de 2021 es varen inaugurar les instal·lacions. A l’acte va assistir Vicent Marzà (conseller d’educació), Miguel Burdeos (president de SPB Global Corporation) i representants de Quimacova.

El conseller Marzà va agrair la col·laboració d’empreses i institucions privades com ha sigut en aquest cas, i la seua importància a l’hora de formar treballadors per al sector empresarial valencià, cobrint les demandes i necessitats actuals de personal qualificat.

D’altra banda, Miguel Burdeos va indicar la necessitat de tindre uns cicles de Química Industrial sostinguts i reforçats amb els mitjans necessaris donat l’elevat pes específic de la industria química a la Comunitat Valenciana. La seua empresa ha donat 50000 euros per al mobiliari i 25000 euros per a equipament de la nova instal·lació.

El departament de Química agraeix a Quimacova i a SPB Global Corporation  S.L. l’ajuda rebuda de la qual es beneficiarà tot el nostre alumnat. Seguirem treballant per a futures col·laboracions empresarials i institucionals a fi de millorar la qualitat de la nostra oferta educativa.

¿Te gusta este artículo?

Compartir en Facebook
Compartir en Twitter
Compartir en Linkdin
Compartir en Pinterest