Xerrada formativa en el grup 2ºN

Xerrada formativa en el grup 2ºN

El passat 4 de novembre de 2022, es va celebrar una xarrada formativa en el Centre, dirigida als alumnes de 2° N, que cursen el C.F.G.S. de Química i Medi Ambient.
La xerrada va ser organitzada per membres del SECOT (Seniors Españoles para la Cooperación Técnica) i forma part del programa “Fem Futur”, on membres d’aquest grup participaran. El programa promou la formació en emprenedoria, els alumnes hauran d’elaborar un projecte d’empresa i competiran amb la resta d’alumnes de la Comunitat Valenciana, on premiaran els 6 millors projectes que es classifiquen per la final.

L’associació SECOT és l’encarregada d’assessorar i guiar als nostres alumnes durant la fase de l’elaboració del projecte, i és per això, que els assessors responsables del nostre Centre, Manolo i José Luis ens van visitar per a realitzar una xarrada formativa. Van exposar els punts a desenvolupar i van resoldre molt amablement els dubtes que van poder sorgir.

Però no acaba ací tota la seua labor, el següent pas és assessorar de manera induvidual dels equips participants per a guiar-los en l’elaboració del projecte, tot això, ajudat pels professors del Centre, Emili Marin, Miguel Valero i Silvia Aja.

Des d’ací volem agrair l’ajuda prestada a tots ells per a fer possible la participació dels nostres alumnes en el concurs i donar molt d’ànim als nostres alumnes.

Charla formativa en el grupo 2ºN

El pasado 4 de noviembre de 2022, se celebró una charla formativa en el Centro, dirigida a los alumnos de 2º N, que cursan el C.F.G.S. de Química y Medio Ambiente.
La charla fue organizada por miembros del SECOT y forma parte del programa Fem Futur, donde miembros de este grupo van a participar. El programa promueve la formación en emprendimiento, donde los alumnos deberán elaborar un proyecto de empresa y competirán con el resto de alumnos de la Comunidad Valenciana, donde premiarán los 6 mejores proyectos que se clasifiquen en la final.

La asociación SECOT es la encargada de asesorar y guiar a nuestros alumnos durante la fase de la elaboración del proyecto, y es por ello, que los asesores responsables de nuestro Centro, Manolo y José Luis nos visitaron para realizar una charla formativa. Expusieron los puntos a desarrollar y resolvieron muy amanblemente las dudas que pudieron surgir.

Pero no termina aquí toda su labor, el siguiente paso es asesorar de manera induvidual de los equipos participantes para guiarles en la elaboración del proyecto, todo ello ayudado por los profesores del Centro, Emili Cerdán, Silvia Aja y Miguel Valero.
Desde aquí queremos agradecer la ayuda prestada a todos ellos para hacer posible la participación de nuestros alumnos en el concurso y dar mucho ánimo a nuestros alumnos.

¿Te gusta este artículo?

Compartir en Facebook
Compartir en Twitter
Compartir en Linkdin
Compartir en Pinterest